Nesrin Baytok niye istifa etmiyor?






Video Yüklendi Play'e Tıklayınız
 

Kaset depremi CHP lideri Deniz Baykal’ı yerinden etti. Şimdi gözler kasetteki ikinci isme çevrildi.. CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok istifa edecek mi?
İnternete düşen görüntülerde Baykal’ın yanındaki isim Nesrin Baytok idi.. Baykal’ın uzun yıllar özel kalem müdürlüğünü Baytok’un yükselişi dramatik bir şekilde son bulmak üzere.
Kamuoyu günlerdir Baykal ve Baykok’u konuşuyordu. Hürriyet gazetesine konuşan Baytok, “Ailemle birlikte bu sürecin üstesinden geleceğiz” demişti.
Baykal “hukuksuz ve ahlaksız komplo nedeniyle kimsenin beni sorgulamasına izin vermeyeceğim” diyerek istifa etti. Şimdi benzer durum Baytok için söz konusu..
Partisini rahatlatma ve kendi itibarı açısından istifa beklentisi oluştu. Kamuoyunu sarsan Baykal’ın istifası ile birlikte Baytok yeni bir pozisyon almak durumunda kalacak..
TBMM ALBÜMÜNDEKİ NESRİN BAYTOK ÖZGEÇMİŞİ
20 Nisan 1960′ta Mersin Tarsus’ta doğdu. Babasının adı Mustafa, annesinin adı Esma’dır. Maden Mühendisi; Orta Doğu Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. Özel sektörde çalıştı. Cumhuriyet Halk Partisi’nde Özel Kalem Müdürlüğü görevinde bulundu. Finansal Forum ve Forum Diplomatik gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. Orta düzeyde İngilizce bilen Baytok, evli ve 1 çocuk annesidir .
Kaynak : İNTERNETHABER.COM





Video Yüklendi Play'e Tıklayınız

0 Response to "Nesrin Baytok niye istifa etmiyor?"