Olympiakos – Metalist hd izle

Ukrayna deplasmanından şok bir galibiyet çıkartan Olympiakos turu büyük ölçüde bitirdi.Yunan liginde de zirveye kurulmuş olan ekip bu maçı az kayıpla atlatıp hafta sonundaki önemli maça hazırlanacaklar.

Metalist ilk maçta çok bir mağlubiyet aldı.Artık burada işleri zor.İlk maçta kırmızı gören Aparecida bu maçta yok.

Olympiakos temkini elden bırakmayacak aynı zamanda çok zorlanmak da istemeyecektir.Tahminim az gollü bir maç.

Olympiakos – Metalist maçını canlı izle

Manchester City – Sporting maçını izle

Son haftalarda bir şanssızlık var City’de ki hafta sonu da ligde kaybederek liderliği bıraktılar.İlk maçta sonradan giren Balotelli gayet etkili olmuştu.Sporting ise bu maça skoru korumak için çıkacaktır.Ancak zor görüyorum tahminim handikaplı City galibiyeti.

Manchester City – Sporting Lisbon izle

Schalke – Twente canlı seyret

Hollanda da ilk maçta Twente’nin elinden kurtuldu Schalke çok rahat 2-0 olabilecek iken birkaç tane çizgiden top çıkardılar.Son haftalarda deplasmanlarda zorlanıyor olsalarda içeride rahat kazanıyorlar.

Twente ise gerçekten iyi mücadele etmişti ilk maçta ama istediği farkı yakalayamadı.Ancak deplasmanlarda da iyi mücadele eden bir ekip olduklarını düşünüyorum.

Turun zor maçlarından bir tanesi bu.Twente temkinli olacaktır.Bence az gollü geçecektir.
Schalke – Twente maçını canlı izle

Beşiktaş – Atletico Madrid seyret

İlk maçın ilk ve ikinci yarısı iki ayrı film şeklinde oldu.İlk yarı Atletico temsilcimizi sahadan silerken ikinci yarıda temsilcimiz yaptığı oyuncu değişiklikleriyle oyunu dengeye getirdi.

Son haftalarda iç sorunlarla ve formsuzlukla uğraşan Beşiktaş’ın bu maçta işi zor.Daha açık ve ofansif oynamak zorundalar.Atletico’da kontralarda etkili olabilecke bir takım.Yine karşılıklı gol olacaktır bu maçta.
Beşiktaş – Atletico Madrid

PSV – Valencia maçı

PSV ilk yarı sahadan silindi Valencia karşısında ama daha sonra rakibin rehaveti sebebiyle 2 gol buldular.Görüldüğü kadarıyla normal şartlarda Valencia ile baş etmeleri gayet zor.Valencia ise işi bu sefer daha ciddiye alacaktır.

PSV Eindhoven – Valencia izle

Hannover – Standard Liege bedava

Almanya’nın bu yılki istikrarlı takımlarından Hannover turun ilk maçında gayet güzel bir skor elde etti.2-1 geriye düşmesine rağmen maçı çeviren ekip için bu maç daha kolay olabilir.Standard ise tüm kurşununu bu iş için harcamakta ancak kaliteleri vasat.Bu nedenle arık ilerleyeceklerini düşünmüyorum tahminim ev sahibinin kazanması yönünde.

Hannover – Standard Liege

Athletic Bilbao – Manchester Utd izle

Old Trafford deplasmanında müthiş bir oyunla galibiyeti alan Bilbao gerçekten göz kamaştıran bir performans sergilediler.Bielsa gerçekten iyi savaşan bir takım yaratmış durumda.United ise bu yıl Avrupa da dengesiz ve istikrarsız.Takımın ligdeki performansını buraya yansıtamaması enteresan gerçekten.

İki takım arasındaki ilk maç gibi yine gollü ve zevkli bir maç bizleri bekliyor olabilir.Tahminim karşılıklı gol seçeneği.
Atletico Bilbao – Manchester United

udinese alkmar yayını

Kenan Koşar

İlk maça 7 tane defans oyuncusu ile çıkan ancak yenilmekten kurtulamayan Udinese’de son haftalarda düşüş eğiliminde son haftada Novara deplasmanında kaybettiler.Form durumları da gayet düşük.

Alkmaar ise ligde fırtına gibi esmeye devam ediyor.Tur için de gayet iyi bir skor elde ettiler.

Tahmini zor bir maç.Udinese bu sefer saldırmak zorunda bence bu maç gollü geçebilir.

Udinese Alkmar

İyi Olan Kazansın

Aksiyon ve komedi dolu sahneleri ile İyi Olan Kazansın izle filmi çok yakın bir süre sonra sitemizde sizlerle olacaktır.

Kuyruklu Yalanlar

sırlarla dolu bir film izlemek isteyenler için Kuyruklu Yalanlar izle filmi doğru bir seçenek olabilir.

My Best Enemy

Komedi Filmi izlemek isteyenler için My Best Enemy izle filmi bence izlenmesi gereken süper bir film.

Suskunlar 3. Bölüm

Perşembe akşamının en çok izlenen dizisi olan Suskunlar 3. Bölüm izle bu haftada sitemizde sizlerle olacak.

Suskunlar 2. Bölüm

Haftanın en çok izlenen dizisi olan Suskunlar 2. Bölüm izle artık dizi film izleme sitemizde sizlerle olacak.