Özel Birlik locafilmizle

03 mart cumartesi saat 20.45'de tv8'de var izlemek isteyenler için. IMDb Puan: 5.1 Konu: Aksiyon yıldızları Jean-Claude Van Damme ve Vivica A. Fox (Kill Bill Vo. I) adalet ve intikam ile ilgili bu sert aksiyon filminde başrolü paylaşıyorlar. Van Damme, eskiden Çöl Fırtınası özel kuvvetlerinde görevli bir asker olan Phillip Sauvage’dır. Sauvage, sonradan çok zengin bir girişimci olan, Özel birlik izle emekli Dünya Ağırsiklet şampiyonu Wayne Barclay tarafından hem onu hem de ailesini, içeri tıkılmasına sebep olduğu, hapishaneden yeni çıkan ve ondan intikam almak için sabırsızlanan cani bir rap müzik adamından korumak için tutulur. Sauvage tek başına aileyi korunmasının hiçte kolay olmayacağını anladığında, genç dövüşçülerden ve eski askerlerden oluşan Özel Birlik’i kurar.

hirokin altyazılı

Film Konusu: Ailesinin cinayeti intikam veya uzun istismar bir halkın özgürlüğü için mücadele arasında seçim yapmak zorunda hirokin izle olduğunda Hirokin, karanlık bir geçmiş ile işaretlenmiş gönülsüz kahramanı, kaderini gerekir.…..altyazilifilmizle.com iyi seyirler diler…

online locanız

En güzel sinema salonlarında bulunur loca! İşte o koltuklarda film izlemek bi başkadır. Locafilmizle.com yayına başladı hayırlı olsun. En güzel sinema filmlerini (yerli, yabancı, korku, komedi...) online izleyebilirsiniz.

Yemek Tarifleri

Bugün özel bir gününüz varsa ve hala ne yemek yapacağınızı seçemediyseniz Tarhana Çorbası Nasıl Yapılır gibi bir soru işareti aklınızı kurcalıyorsa o zaman tam adresindesiniz. Tarhana sevmiyorum diyorsanız Yayla Çorbası Tarifi sizlere için dah auygun olabilir. Bu çorbaların yanında bir Boşnak Böreği Tarifi de sizleri bekliyor.