Spartacus Vengeance 2. Sezon 5. Bölüm full izle

En güzel yabancı diziler arasında ilk sırada yer alan Spartacus Vengeance 2. Sezon 5. Bölüm izle süper bir bölüm ile sizlerle.

Üçlü Vuruş izle

Atcılık filmleri arasında ilk sıralarda yer alan Üçlü Vuruş izle süper bir kalitede sizlerle.

Boca Juniors - Newells Old Boys

Boca Juniors, ligde oynadığı son Union Santa Fe deplasmanında beraberliği bile haketmedi. Çünkü çok kötü bir futbol ortaya koydular. Tecrübeli kaptan Riquelme gününde değildi. Bir türlü istenen pasları hucüma veremedi. Ayrıca; Oyuncularda kupa maçının yorgunluğu çok belli ortadaydı. Bir de üstüne aşırı hava sıcaklığı maçı iyice keyifsiz bir hale soktu. Sarı Lacivertliler adına bu maçta yaşanan bir başka üzücü gelişmede orta saha oyuncusu Nicolas Colozo'nun fibula kemiğinin kırılmasıydı. Başarılı oyuncu yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Rakip Newells Old Boys ise; evinde konuk ettiği Argentinos Juniors önünde iyi bir futbol sergileyerek galibiyeti sonuna kadar haketti. Fakat; konuk ekip gol yollarında ve hucümda ataklara çıkmakta sıkıntı yaşıyorlar. Bu karşılaşmada ev sahibi Boca Juniors'un rakibi karşısında kazanıp ligdeki iddaasını sürdüreceğini düşünüyorum.

eskişehir fener izle

Bu sezon deplasmanlarda çok zorlanan Fenerbahçe,kritik Eskişehir deplasmanında galibiyet arıyor.Sezon öncesi bir çok yıldızını başka takımlara transfer eden sarı kanaryalar,özellikle savunmada çok aksıyor.Sivasspor karşısında yenik duruma düşen ve maç 2-1 aleyhte devam ederken rakibin yüzde yüz golü kaçırması maçın kırılma anıydı.Gemisini her zamanki gibi kurtaran Alex,sahneye çıkarak takımını galibiyete taşımıştı.Bu hafta Galatasaray-Beşiktaş derbisi olması ve olası Beşiktaş galibiyeti Fenerbahçe’yi tekrardan şampiyonluk potasına iter.Bu nedenle Fenerbahçe’nin çok dikkatli futbol oynayacaklarını tahmin ediyorum.
Eskişehirspor için yazacak çok şey var ancak buraya sığmaz görüşündeyim.Ersun Yenal’ın takımın başına getirilmesi bana göre başlı başına hataydı.Bu hocamız çok tecrübeli bilgili ancak sezon ortasında aldığı takımından başarı beklemek yersizdi.Takım ilerisi için hiç ümit vermiyor,defansı tel tel dökülüyor,ileri çıkmakta zorlanıyorlar.Eskişehirspor’un güçlü rakibine sahasında kafa tutmasını bekleyebiliriz ancak defansta hata yapacaklarından adım kadar eminim.Bu şartlar altında işleri kolay değil.
Eskişehirspor fenerbahçe izle Fenerbahçe,dikkatli ve sabırlı bir futbol oynayarak rakibinin açıklarını değerlendirerek kazanmalarını bekliyorum.Hatta ben şahsi kuponumda handikaplı Fenerbahçe galibiyetine yer vereceğim.Alternatif olarak üst denenebilir.