Kuzeyin Oğlu - Neşet Ertaş izle 7 Mayıs 2010

Volkan Konak, Anadolu Abdal geleneğinin ve bozlak söyleşisinin son temsilcilerinden; Kendim Ettim Kendim Buldum, Mühür Gözlüm, Mapushanelere Güneş Doğmuyor, Zahidem, Zülüf Dökülmüş Yüze' gibi unutulmaz türküleriyle yaşayan efsane 'Neşet Ertaş'ı konuk ediyor.



Volkan Konak ve Neşet Ertaş'ın bu çok özel ve muhteşem müzik ziyafeti 07 Mayıs Cuma, saat 22.45'de Show TV'de canlı yayınla ekrana gelecek...

 

Tags : volkan konak neşet ertaş izle 7 mayıs 2010,neşet ertaş 7 mayıs 2010,kuzeyin oğlu 7 mayıs 2010 izle,kuzeyin oğlu neşet ertaş izle 7 mayıs 2010

Müge Anlı 'Mektubunuz Var' Programı


Yıllardır yaptığı kalite yayınlarıyla, ilkeli duruşuyla ve taviz vermeyen çizgisi ile televizyonların fenomeni haline gelen Müge Anlı, ATV ekranlarında  yepyeni bir programa imza atıyor.



Ayrı kalanları, dargınları, yıllardır yakınlarını arayıp da bulamayanları, Müge Anlı, "Mektubunuz Var" isimli yepyeni programda kavuşturuyor.tr-guncel.blogspot  Programa katılan konuklar, dargın oldukları ya da kaybettikleri yakınlarına birer mektup yazarak seslenecekler. Yapılan çağrılar stüdyoda yanıt bulacak.


Gece Yolcuları - GC2010 2010 Albümü Video Klip İzle Dinle

Gece Yolcuları iki yıllık bir aradan sonra kendi tarzlarını yansıttıkları yeni albümleriyle sevenleriyle buluştu.



Bir single albüm olan ve 2 şarkıdan oluşan albüm müzik marketlerde yerini aldı.



Albümdeki Eserler:

1. Bir Bilsen

2. Dönülmüyor


Tags :
gece yolcuları bir bilsen dinle,gece yolcuları dönülmüyor dinle,gece yolcuları 2010 albümü,gece yolcuları gc2010 albümü

Athena - Athena Pis 2010 Albümü Video Klip İzle Dinle

Athena’nın en “PİS” albümü...

Ülkemizde birçok ilke imza atmış, büyük bir dinleyici kitlesine sahip Gökhan ile Hakan Özoğuz’un oluşturduğu ATHENA’nın, 2006 tarihli EP'si “İT”ten sonraki 8.stüdyo albümleri yayımlanıyor.



Mayıs ayında Pasaj Müzik etiketiyle raflarda yerini alacak albümün adı: PİSÜstünde durarak ve irdeleyerek değil tamamiyle içlerinden geldiği gibi yazdıkları 12 şarkıdan oluşan albüm, Londra’da ki çalışma döneminde ortaya çıktı. 2 aşamalı hazırlık dönemi sonucunda oluşan şarkılar verilen kısa bir aranın ardından son şeklini aldı.ATHENA ska, punk ve garage etkilerinin yansıtıldığı bu albümün tüm aranjelerini Alp Ersönmez ile birlikte yaptı. Alp Ersönmez'in bas gitarlarını çaldığı albümün davullarında ise Volkan Öktem imzası var.Londra’da Soundmasters Stüdyoları'nda masteringi yapılan albümün prodüktörlüğünü ise Jamiroquai'ın “Emergency on Planet Earth” ve “Return of the Space Cowboy” albümlerini hazırlayan Mike Nielsen yaptı.



İT'ten sonra Hakan'ın askere gitmesi ve Gökhan'ın Londra'ya yerleşmesiyle ilk kez ayrı kalan ikili, bu ayrılık sonrası tekrar bir araya gelerek oluşturdukları fikir ve duygu bütünlüğünden çıkan PİS'I kariyerlerinin en önemli albümü olarak nitelendiriyorlar.


Albümdeki Eserler:

1. Kalb-i

2. Dalga

3. Serseri Mayın

4. Arsız Gönül

5. Gülün Dikeni

6. Pis

7. Dert

8. Delik Deşik

9. Kolaj

10. Aşk Kafası

11. Hazırla Beni

12. Tersine


Tags : Athena Pis Albümü,Athena Pis Dinle,Athena Pis 2010,Athena Pis Şarkısı Sözleri

Google Amca Bize Yardım Et Sitemizi Üst Sıralara Taşı (Amin) xD

Google Amca Sitewmizi Açalı 4. Gün Sitemiz Daha Googleyi Görmedi =)) İnşallah Bu Günden Sonra Sitemiz Googlede Yükselir Pr Alır =) Sitemizi Satarız :D:D

7 Mayıs , smackdown izle




7 mayıs smackdown kadınlar dövüşü izle
7 mayıs smackdown izle
7 mayıs smackdown raw izle
7 mayıs 2010 wwe smackdown raw izle
7 mayıs 2010

EtiKetLer : 7 Mayıs  , smackdown izle