Önder Aytaç Deniz Baykal Kaset Açıklamaları Videosu İzle

Önder Aytaç Deniz Baykal Kaset Açıklamaları İzle
“YENİ KASETLER YOLDA!” Kasedi Ergenekon derin yapılanmasının sızdırdığını iddia eden Aytaç, Ergenekon iddianamesinden pasajlar okudu. Bundan sonra başka partilerden kişilere ait kasetlerin de ortaya çıkacağını iddia eden Aytaç, "MHP ve AK Parti’den kişilere ait kasetler ortaya çıkacaktır" dedi. “DAVUTOĞLU’NA SUİKAST HAZIRLIĞI” İDDİASI! Kasetin sızdırılmasının küresel bağlantılarına da dikkat çeken Aytaç, Ahmet Davutoğlu’nun komşularla sıfır problem siyasetinden rahatsız olan dış güçlerin rahatsızlığının yansımasının bu kasetle kendisini gösterdiğini söyledi. Bu nedenle önümüzdeki günlerde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’na bir suikastin yapılabileceğini öne süren Aytaç, "Hedefteki isim Davutoğlu" dedi. Aytaç, Davutoğlu’nun sıkı şekilde korunması gerektiğini söyledi. Başbakan’ın Türkiye’de yaşayan, Ermenistan vatandaşı Ermenilerle ilgili çıkışını da eleştiren Aytaç, Başbakan’ın Dışişleri Bakanı Davutoğlu’nu daha fazla dinlemesi gerektiğini söyledi.
Önder Aytaç Deniz Baykal Kaset Açıklamaları Videosu İzle

Atilla Aşır Başbakanlıkta Kendini Yaktı İzlesene Video İzle

Atilla Aşır Başbakanlıkta Kendini Yaktı İzlesene Video İzle
Atilla Aşır Başbakanlıkta Kendini Yaktı Video
Başbakanlık önünde kendini yakan Atilla Aşır hayatını kaybetti. İran'daki Türkmen eşini Türkiye'ye getiremediği için Başbakanlık Merkez Bina'nın önünde üzerine yanıcı madde dökerek kendisini ateşe veren Aşır'a yapılan tüm müdahaleler sonuç vermedi. Aşır'ın el, yüz ve boynunda oluşan derin yanıklar sebebiyle solunum güçlüğü çektiğini kaydeden hekimler, vücudunun yüzde 40'ında 3. derece yanıklar oluştuğuna işaret etti.
Atilla Aşır Başbakanlıkta Kendini Yaktı Görüntüsünü İzle

Hanımın Çiftliği 14 Mayıs izle 29. bölüm

Hanımın Çiftliği 29 bölüm izle, Hanımın Çiftliği 14 Mayıs izle, Hanımın Çiftliği dizisinin son bölümünü full seyredin.

Hanımın Çiftliği 29. Bölüm 14 Mayıs Cuma Günü Saat: 20:15′de

Muzaffer Bey’in katili bulunuyor

Güllü, hapishaneden çıktıktan sonra çiftliğe her zamankinden farklı bir şekilde dönmüştür. Artık çiftlikteki ve fabrikadaki tüm işleri üzerine devralmalı ve aktif bir şekilde bu işleri yürütmelidir.
Ama Güllü bu konularda hiç tecrübesi olmadığı ve . nasıl davranması gerektiğini bilmediği için bocalamaktadır. Köylüler, Güllü’yü hala teneke mahallesinin Güllü’sü olarak gördükleri için sıkıştırmakta, Zekai ise Güllü’ye doğru yolu göstermeye çalışmaktadır.

Beyaz şov 14 Mayıs izle

Beyaz şov 14 Mayıs izle, beyaz ahow 14 mayıs programını izleyin.
Gerçekten her kesim tarafından sevilen Beyaıt'yın yıllardır sürdürdüğü Beyaz Şov Bu akşam da sizerle buluşuyor

Dacia Duster Fiyatları ve Özellikleri (Video) izle



Dacia Duster’in 4×2 versiyonu 29.990 TL, 4×4 versiyonu ise 35.900 TL’den başlayan fiyatlarıyla satışa sunulacak. Avrupa’da ise 4×2 versiyon 11.900 Euro, 4×4 versiyon 13.900 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılacak.


Soner Sarıkabadayı Pas Dinle

Yaptığı besteler ve şarkı sözleriyle tanıdığımız isim Soner Sarıkabadayı'dan Pas şarkısı dinle. Soner Sarıkabadayı Pas Dinle ,Soner Sarıkabadayı Pas şarkısı.
Soner Sarıkabadayı.


Super 8 filmi 2011

J. J. Abrams'ın yeni filmi Super 8 2011 de çıkacak olup büyük merakla bekleniyor. Super 8, gizemi çözülemeyen 51'inci Bölge üzerine bir konusu olacak diziden bir kaç görüntü ile karşınızdayız.

Euro 2016 Türkiye'de

Ülkemizin yanı sıra Fransa ve İtalya'nın da değerlendirme raporları UEFA'dan açıklandı.

Değerlendirme raporlarında Türkiye ve İtalya için olumlu, Fransa için ise olumsuz görüşler dikkat çekti.
Euro 2016 Türkiye ,Euro 2016 Türkiye'de mi? Euro 2016 Türkiye elemeler ,Euro 2016 Türkiye seçimler ,Euro 2016 Türkiye oylar. Euro 2016 Türkiye takımlar.

Murat Kekilli Ver bana düşlerimi dinle

Ülkemizde çok sevilen sanatçımız Murat Kekilli suskunluğunu yeni albümüyle bozdu. Murat Kekilli Ver bana düşlerimi dinle ,Murat Kekilli Ver bana düşlerimi izle. Murat Kekilli Ver bana düşlerimi dinle.

KADIN ŞÖFÖR izle

Kadın şöförlerin trafikte ne kadar kötü olduğunu biliyoruz. Bu seferki videomuzda şöförümüz park yerindeki araçları süpürüyor adeta. Frene basmayı unutan kadın şöförümüz bakalım bundan sonra araba kullanmaya devam edecek mi?

Dünyanın En İyi Kalecisi Kim

Gelmiş geçmiş en iyi kaleci olduğunua inanılan Francisco Guillermo Ochoa'nın kurtardığı en iyi pozisyonlar sizlerle. Meksikalı bu yıldız kaleciyi takip eden sitemiz yeni çıkan videolarını paylaşmaya devam edecektir.