sahadan

Sahadan.com ve Maçkolik işbirliğiyle yürütülen canlı maç sistemi kullanıcılar tarafından forum olarak da kullanılmaktadır. İddaa oynayan yani bahis yapan kişilerin yuzde 99'u maçkolik sitesini bilir ve maçları buradan takip ederler. Biz de bu potansiyeli kullanmakamacıyla www.mackolikizle.com sitemizi açarak günün güzel maçlarınıyasal bi şekilde canlı olarak yayınlamak istiyoruzş Maçkolik izle kelimesindeki popülerliği sağlarsak bu hizmeti uzun süre devam ettireceğiz!

Tövbeler Tövbesi 34. bolumu

Oktayın serbest kaldığını görünce deliye döner ve bir polis memurundan aldığı silahı Oktaya doğrultur.Zahide oğlunun intikamını almak için Oktayı vuracak mı? Fidan tüm bu olanlara rağmen Oktayın evinde kalmaya devam edecek mi? Tövbeler Tövbesi 34. Bölüm izle Mahirin hastaneden çıkabilmesi için ödenmesi gereken para bulunabilecek mi? Pelin ve Gencay tüm zorluklara inat yeni hayat kurmayı başarabilecekler mi?

Kurtuluş son durak

Benim uzun zamandır beklediğim filmlerden biriside Kurtuluş son durak filmiydi. Çok güzel oyuncu kadrosu olan yerli yapım bir film herkese izlemesini tavsiye ederim.

Tuzak 2011 Filmi

Çaresizce bir yaşamın içine atılan genç bir adamın hayatını anlatan süper bir macera filmi olan Tuzak 2011 Filmi izle sizlerle hemde hd kalitede...

Veronika Ölmek istiyor

Dram filmi izlemek isteyenler için güzel bir film olan Veronika Ölmek istiyor izle sizlerle. Hemde hd kalitesinde

Kurtlar vadisi pusu 141. Bölüm izle

Haftalardır beklediğiniz perşembe gecelerinin hit rekorları kıran dizisi Kurtlar vadisi pusu 141. Bölüm izle ile karşınızda. Süper bir bölüm sizleri bekliyor dersek yalan olmaz.