Dündar'ın "elinde seks" kaseti var!






Video Yüklendi Play'e Tıklayınız
Dündar'ın "elinde seks" kaseti var!
Baykal'ı istifaya sürükleyen "kaset iddiası"na bir iddia da bu akşam saatlerinde geldi.

Uğur Dündar, Star Haber'de bu gece yayınlanacak Arena'da programında konuk ettiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından kesitler yayınladı. Dündar, Baykal'ın iddiasına karşılık bir AK Partili milletvekilinin de kendilerine ulaşan "seks kasetinin" bulunduğunu ve özel hayat gerekçesiyle yayınlamadıklarını söyledi.
CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Arena'da Uğur Dündar'a konuştu. Önümüzdeki hafta yapılacak kurultay öncesi CHP'nin kendi içerisinde değerlendirme yapacağını, köklü bir parti olarak yine kendi kararını vereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, adaylığı konusunda böyle bir talebinin bulunmadığını böyle bir teklifinde kendisine yapılmadığını ifade etti.
HÜKÜMET BU KASETİN PEŞİNE DÜŞMELİ

Kılıçdaroğlu, Baykal'a ait olduğu iddia edilen kasetle ilgili de komplo iddialarını tekrarladı ve hükümetin iddiaları aydınlatmasını istedi. Kılıçdaroğlu, ellerine özel hayatla ilgili onlarca bilgi ve belge geldiğini bunların hiçbirine bakmadıklarını söyledi.
DÜNDAR BOMBAYI PATLATTI
Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözleri üzerine konuşan Dündar, AK Parti'yi kızdıracak bir iddiayı da gündeme getirdi. Dündar, kendilerine AK Partili bir milletvekilinin Rus kızlarla yaptığı alemin görüntülerinin bulunduğunu ancak yayınlamayacaklarını söyledi
Kaynak:Mynet Haber





Video Yüklendi Play'e Tıklayınız

0 Response to "Dündar'ın "elinde seks" kaseti var!"