Babam ve Romulus izle, Babam ve Romulus online izle, Babam ve Romulus Filmi İzle






Video Yüklendi Play'e Tıklayınız
   Dünya Sineması Kuşağı
“BABAM ROMULUS”
Aktör Richard Roxburgh, kamera arkasına geçtiği bu ilk filminde şiirsel bir dil tuttururken, küçük oyuncusuyla da dikkat çekiyor.
Seyirciler Avustralyalı aktör Richard Roxburgh’u Moulin Rouge!’un Dük’ü ve Van Helsing’in Drakula’sı gibi abartılı karakterleriyle hatırlar. Bu yüzden de, onun kameranın arkasına geçerek böyle incelikli bir film çekmesine şaşırabilirler. Avusturyalı filozof Raimond Gaita’nın çocukluğunu onun anılarına dayanarak anlatan Roxburgh, yüreğe dokunan bir film yapmakla kalmamış, küçük Kodi Smit-McPhee’den de çok inandırıcı bir performans almış. Onun oyunu, Empire of the Sun’daki Christian Bale ile The Sixth Sense’teki Haley Joel Osment’i hatırlatıyor bize. Babada Eric Bana da dokunaklı bir performans sergiliyor.
Raimond Gaita’nın annesiyle babası göçmen. Çiftçilik yapan Romanyalı babası Romulus’tan iyice kopmuş olan Alman annesi Christina ise Melbourne’de. Kadın en iyi arkadaşının kardeşiyle ilişki kurunca, Romulus umutsuzluğa kapılıyor. Rai ise yoksulluğun yanı sıra, yetişkinlerin esrarengiz halleriyle de uğraşmak zorunda. Ergenlik de gelip kapıya dayanmış. İhtiyar bir kadın ona, “Bazen sandığınla aldığın aynı şey değildir,” diyor. Rai, sevgi ile çılgınlığı birlikte yaşıyor. Ama çılgınlığın esas kaynağı, çocuğun hayatına girip çıkan depresif “Muti”si. Doğrusu bu karakter, Lola Rennt ile tanıdığımız Franka Potente’ye çok yakışıyor.





Video Yüklendi Play'e Tıklayınız

0 Response to "Babam ve Romulus izle, Babam ve Romulus online izle, Babam ve Romulus Filmi İzle"