Yemekteyiz 78. Hafta Yarışmacıları İzle






Video Yüklendi Play'e Tıklayınız
http://www.nepisirsem.com/yemekteyiz.jpgCaner Erdem yönetimindeki Show TV İç Yapımlar tarafından hazırlanan, ‘Yemekteyiz 78.haftasında yine birbirinden eğlenceli yarışmacıları ile sizleri ekran başına kilitleyecek.Kıyasıya rekabetin, muhteşem lezzetlerin bir arada olduğu ‘Yemekteyiz’ de bu hafta, 5 yeni yarışmacı, 5 akşam yemeği ve kazanan büyük ödül 20.000 TL’yi alacak.İşte 78. haftasındaki ‘Yemekteyiz’ in birbirinden iddialı, birbirinden renkli yarışmacıları:
1-Reyhan Uzun
33 yaşında, evhanımı, 8 yaşında 1 kız çocuk annesi, yürüyüş yapıyor, çocuğuyla ilgileniyor.
2-Tülay Tekin
59 yaşında, eczacı,üniversite mezunu, 35 senelik evli, 2 erkek çocuk annesi.
Arkadaşlarıyla buluşup kahve içmeyi seviyor, bitkilere ve bitki karışımlarına çok meraklı, aktarlarda bolca vakit geçiriyor.
3-Orhan Aktaş
37 yaşında, İnşaatçı, evli,3 çocuk babası. Aslen Erzurum’lu.
3 çocuğuyla ve eşiyle vakit geçirmeyi seviyor. Arkadaşlarıyla tavla oynuyor,ev işlerinde eşine yardımcı olmayı seviyor ayrıca ütü yapmak onun için hobi gibi stres attığı eylemlerden biri..
4-Murat Karadağ
43 yaşında. Lise mezunu,tekstilci, evli.. 21 yaşında bir erkek çocuk babası..
Eşiyle vakit geçirirken,Arnavutköy’de sahilde yürüyüş yapmayı seviyor,tavla oynamak ona keyif veriyor..balık tutmayı seviyor
5-Ege Akdeniz
18 yaşında..mesleği öğrenci,bekar..
Arkadaşlarıyla birlikte bebek’te kahve içmeyi seviyor,her sabah 06:30’da yürüyüşe çıkıyor,dikiş dikmeyi seviyor ve modayı takip ediyor ve yeni tasarımlar ortaya çıkarmayı seviyor..





Video Yüklendi Play'e Tıklayınız

0 Response to "Yemekteyiz 78. Hafta Yarışmacıları İzle"